Vloggers gezocht

Voor de Digitale Stad Nieuwegein zoeken wij jongeren die het leuk vinden om reporter te zijn. Heb jij vaak interessante nieuwtjes en weet jij op welke plekken de meeste jongeren komen? Je kunt voor ons vloggen en interviews doen. Jij komt in de picture met jouw doelgroep. Interviews doe je voor de Digitale Stad Nieuwegein, waar iedereen kennismaakt met andere Nieuwegeinse jongeren die ondernemen met hun talent. Zij hebben meer dan skills en ervaringen, hun talent is hun passie.

Het maakt niet uit of je beginner of expert bent, als je maar goed Nederlands kunt schrijven en het leuk vindt om teksten, filmpjes en/of foto’s te maken die meteen de aandacht pakken. Ook is het fijn als je makkelijk contact maakt met mensen. Deze werkzaamheden kun je dan mooi op je CV zetten!

De Digitale Stad Nieuwegein verzamelt zoveel mogelijk échte verhalen over jong zijn in Nieuwegein. Bijvoorbeeld over mode, uitgaan, feesten, humor, gamen, (bij)baantjes, sport, geldzaken, de stad Nieuwegein, hulpverlening, enz. Maar het mag vooral ook grappig en lollig zijn.

Artikelen schrijven, korte video’s + foto’s maken en jongeren interviewen. Als reporter kun je een onderwerp kiezen of meerdere onderwerpen. Je kunt het alleen doen of samen met een vriend/vriendin. Misschien heb je zelf een leuk vast onderwerp waar je steeds over wilt schrijven. Denk aan evenementen, bijbanen, shoppen of horecazaken.

De Digitale Stad Nieuwegein zal jouw ingestuurde filmpjes en tekst checken voordat het online komt. Voor meer informatie en aanmelden stuur een e-mailtje naar onze redactie. We gaan er wat leuks van maken! Aanmelden is simpel, stuur een e-mailtje naar martin@pen.nl en wij bellen je. Samen komen we wel tot wat leuks.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk